content.php - BEGIN

Kurs i Revit Architecture

img_introduction_thumb6

Jag går under hösten en distanskurs i BIM-baserade programmet Revit Architecture, vid Högskolan i Dalarna. Tanken är att jag ska lära mig programmet bättre och att vi så småningom ska köpa in en licens till Silverark. Med Revit Architectrue kommer Silverark bland annat kunna erbjuda bättre visualiseringstjänster, smidigare ritningshantering för till exempel bygglov och mer detaljerad planering. Med hjälp av programmet blir arkitektarbetet också effektivare och därmed också, i längden, billigare för kunden.

content.php - END
content.php - BEGIN

Visualisering

Kollage 1 - Hobbe och Tintin

Häromdagen hörde ägarna till det här huset av sig och frågade om vi kunde göra en enkel visualisering av en tillbyggnad som de skissat på. Har Du tankar på en till-, om- eller nybyggnad, som Du skulle vilja få en klarare bild av, kan vi på Silverark hjälpa Dig med det.

content.php - END
content.php - BEGIN

Hjälp med visualisering

fasad NÖ

Häromdagen hörde ägarna till det här huset av sig och frågade om jag kunde göra en enkel visualisering av en tillbyggnad som de skissat på. Har Du tankar på en till-, om- eller nybyggnad, som Du skulle vilja få en klarare bild av, kan vi på Silverark hjälpa Dig med det.

content.php - END
content.php - BEGIN
content.php - END
content.php - BEGIN

Fabriken i Malaysia

Kollage 1 - 12-MY

Utvecklingen med fabriken i Malaysia går framåt. Exteriören följer principen som företaget har på sina andra fabriker i Sverige och Australien. Arbetet med planlösningen för kontoret fortsätter. Förutsättningarna för ett kontor är annorlunda mot vad vi är vana vid här i Sverige. Det gäller att vara lyhörd för både företagets anställda i Malaysia och de malaysiska arkitekternas råd.

content.php - END