content-single.php - BEGIN

Inredning till kontoret i Malaysia

När man ritar en byggnad i ett annat land, långt borta, med en annan kultur och andra sätt att se på saker känns det väldigt bra när något är som man är van vid. Att få välja möbler till kontoret och de andra utrymmena på IKEA:s malaysiska hemsida har känts tryggt och framförallt enkelt i jämförelse med mycket annat. Den hemsidan är nästan identisk med den svenska och de flesta av möblerna har jag sett i verkligheten. Jag har valt det mesta av inredningen från IKEA:s Office-kollektion och Stockholm-kollektionen. Dels för att designen är genuin och tilltalande, men också för att dessa två kollektioner är av bättre kvalitet, vilket behövs om det ska hålla länge.

Inredning kontor

Inredning till kontoren och entrén.

Inredning konferensrum

I konferensrummet blir det en hint om de svenska färgerna i de gula och blå stolarna.

Inredning dekoration

Dekoration för de olika rummen. Den blommiga fruktkorgen, i rostfritt stål, tycker jag passar särskilt bra då Hammar arbetar framför allt med stål.

Inredning verkstad

I de utrymmen som hör till verkstaden, personalrummet, väntrummet för förarna och omklädningsrummet, krävs att möblerna inte är för känsliga.

content-single.php - END