content.php - BEGIN

Silverarks bidrag till Floda centrum

Plansch 1

Silverark deltog i tävlingen om Floda centrum. Det var ett spännande uppdrag och det var roligt att få en djupare insyn i Floda. Då vi inte delade engagemang i tävlingen med något annat kontor och inte heller hade möjlighet att lägga allt för mycket tid på uppgiften, är vi nöjda med det material vi lämnade in. Vill Du se hela Silverarks bidrag, klicka nedan.

Plansch 1 (pdf, 7 Mb)

Plansch 2 (pdf, 2 Mb)

Plansch 3 (pdf, 8 Mb)

content.php - END
content.php - BEGIN

Vinnarna i tävlingen om Floda centrum

Vinnarna i tävlingen om Floda centrum har utsetts. Av de 59 inlämnade bidragen valde juryn bidraget “Nere vid ån”, inlämnat av arkitekterna på Mandaworks AB och Hosper Sweden AB.

Andrapristagarna i tävlingen blev bidraget “Lyktor vid vattnet” av Mareld landskapsarkitekter  och Ferrum arkitekter.

Grattis från oss på Silverark!

Bild: Lerums Tidning

content.php - END
content.php - BEGIN

Tävlingsbidraget

2012-10-11_Silverark Floda_0018

Idag har jag varit i Lerum och lämnat in Silverarks tävlingsbidrag till tävlingen om Floda Centrum. Fick höra att det kommit in väldigt många bidrag…

För att trycka Silverarks tävlingsmaterial sökte vi efter ett lokalt tryckeri och fann WM Media, som trycker Lerums tidning. Ett mycket trevligt och serviceinriktat företag som levererade materialet ända fram till dörren!

content.php - END
content.php - BEGIN

En andra tur till Floda

2012-11-16_Silverark Floda_0005

Igår trotsade jag småregnet och tog ytterligare en tur till Floda, för att gå runt de yttre gränserna av tävlingsområdet. Förutom att träffa trevliga Flodabor stötte jag även ihop med ett annat gäng arkitekter, däribland en kurskamrat från Chalmers!

content.php - END
content.php - BEGIN

Tävling: Centrala Floda

Kollage 1 - Tävling i Floda 1

 

Kollage 2 - Tävling i Floda 1

Silverark är med i en tävling utlyst av Lerums kommun. Tävlingen handlar om Centrala Floda. Jag tycker det är väldigt spännande att vara med, inte minst för att man lär känna Floda bättre. Floda är ett samhälle med många utmaningar, men också många tillgångar. Tävlingen avslutas 3:e december och vinnare utses i februari/mars, nästa år.

Spark i baken, till oss!

content.php - END