content.php - BEGIN
content.php - END
content.php - BEGIN

HALO

Kollage - Halo

Igår var vi på Silverark inbjuda till ett event på Chalmers Tekniska Högskola. Eventet handlade om HALO, som är ett tävlingsbidrag till Solar Decathlon China 2013. Inom ramen för tävlingen ska varje bidrag byggas upp i skala 1:1, på plats i Kina. HALO kommer byggas i moduler vid Chalmers, tas isär och fraktas till Kina i containrar, för att till sommaren 2013 byggas upp i Kina. Bidragen bedöms efter en rad olika kriterier, alltifrån design, energiförbrukning och förmågan att värma upp varmvatten.

Studenterna som är med i projektet hade ordnat med mycket information om sitt projekt i form av, modeller, filmer och planscher. Vi bjöds på god mat och fick medverka i tipspromenad och lyssna på paneldebatt. Mycket proffsigt!

Läs mer på: www.halosweden.com

Bild: Halo

content.php - END
content.php - BEGIN

Ljus i Alingsås

Kollage - Ljus i Alingsås

Under höstlovet åkte jag en kväll till Ljus i Alingsås. Det var spännande att gå runt och titta för att sedan slå sig ner på ett av Alingsås mysiga caféer. Det är svårt att dokumentera så att installationerna får rättvisa, men det enkla greppet på bänkarna var i alla fall en av mina favoriter!

content.php - END