content-single.php - BEGIN

Möte med Sten Jonson

IMG_20121211_191313

Under min studietid hade jag förmånen att under flera perioder göra praktik på Contecton Architects and Planners AB, under ledning av Sten Jonson. Denna tid var för mig oerhört viktig och oumbärlig för att få förståelse för yrket som arkitekt. Sedan lång tid tillbaka har jag tänk söka upp Sten för att överlämna ett exemplar av mitt examensarbete; En ny förskola i Lerum/A new preschool in Lerum. Igår blev detta äntligen av!

Contecton har numera gått ihop med Pyramiden Arkitekter AB och det var på Pyramidens kontor vi stämt möte. Jag hade med mig fika, bland annat i form av Silverark-pepparkakor…

Det var väldigt roligt att träffa Sten och Ingegerd, som jag varit kollega med under tiden på Contekton.

Tack ska Ni ha för alla uppmuntrande ord!

content-single.php - END