content-single.php - BEGIN

Kataloghus?

DSC_2279 FIXAD

Funderar Du på att bygga hus? Även om Du väljer att bygga ett kataloghus kan det vara klokt att ta hjälp av en arkitekt. Att bygga hus är ett mycket stort projekt och därför är det viktigt att det blir som Du och Din eventuella familj verkligen vill ha det, så långt budgeten tillåter. Ofta har kataloghusföretag inte utbildade arkitekter anställda. Därför kan det vara klokt att ta hjälp av en utomstående arkitekt. Vissa kataloghusföretag är mycket flexibla och man kan anpassa till exempel planlösningen utefter sina egna önskningar. Då kan det vara bra med en arkitekt som kommer med förslag utifrån just Dina önskemål. Jag hjälpte häromdagen en familj att ändra om deras planlösning, på ett kataloghus, så planen kom närmare deras vision och de var mycket tacksamma! Ibland krävs det inte så mycket och kostnaden för några timmars rådgivning är inte stor i sammanhanget!
En arkitekt kan också hjälpa Dig längre med Dina tankar om hur huset ska fungera, med yteffektiva förslag, tankar om färg, form, proportioner och mycket mer.
Kontakta gärna oss på Silverark tidigt i Din husprocess, det som görs på rätt sätt tidigt i processen, kommer spara mycket pengar i det långa loppet!

content-single.php - END