content-single.php - BEGIN

Svensk gatsten till Malaysia

Gatsten

Utanför Malaysia-fabrikens entré önskar Hammar, ha svensk gatsten. Det visade sig vara ett större bekymmer än väntat. Jag beställde ett ton gatsten från ett väldigt trevligt företag som heter Stengrossen. Stenen skall skickas med en container, tillsammans med annat material som Hammar skickar ned till Malaysia, så den biten är löst. Dock har det visat sig att det är besvärligare att få ta in denna leverans i landet än man någonsin kunnat tro! Idag har jag pratat med Jordbruksverket angående sundhetscertifikat, certificate of origin och växtkontroll. Detta är för mig ett totalt nytt område och det är en av sakerna som gör det så roligt att vara arkitekt. Man kommer i kontakt med många olika spännande områden man inte har någon koll på tidigare! Nu blir det intressant att se om vi lyckas få in gatstenarna i Malaysia…

content-single.php - END