content-single.php - BEGIN

Det blir inte alltid ett hus…

DSC_0811

För att ta hjälp av en arkitekt behöver inte alltid målet vara att det ska bli ett hus. En arkitekt kan hjälpa Dig med att reda ut tankarna på ett hus, en tillbyggnad, en tomt, inredning, en friggebod, en altan och mycket mer! Har Du frågor, tankar och funderingar är Du alltid välkommen att höra av Dig till oss på Silverark Arkitekter. Kan vi inte hjälpa Dig kan vi ofta ge en hänvisning om vem Du kan vända Dig till. Vi kan också hjälpa innan Du väljer att köpa en fastighet, hur ett intressant hus skulle kunna gå att bygga ut, var på en tomt det skulle passa att lägga ett hus, och så vidare.

Bara för att man kontaktar en arkitekt behöver det inte betyda att det resulterar i ett hus och visst kostar det en slant att anlita en arkitekt. Detta är dock ofta väl investerade pengar och klokt att göra tidigt, innan för många beslut är tagna, och ibland innan Du ens äger Din fastighet!

content-single.php - END